ArroWing 1-op-1 groeiproject

ArroWing Escape

Anders naar omstandigheden en uitdagingen kijken waarmee men wordt geconfronteerd, anders leren denken zodat transformatie kan plaatsvinden binnen de nieuwe context waar men mee te maken heeft. Weg van de negatieve spiraal, veilig weg van emotionele of fysieke ongemakken, weg van demotivatie zodat men wordt beschermd tegen een mogelijke burn-out en de nieuwe weg voorwaarts niet meer zien!

Het kan allemaal via mijn gerichte begeleiding en het ArroWing concept. Het is mijn intentie om mijn kennis en hands-on ervaring te delen want de behoefte binnen bedrijven om correct om te gaan met ‘change’ is groot zodat ‘Human Capital’ beter naar waarde wordt ingeschat. Mijn eigen ervaring van 40 jaar helpt ‘trial and error’ tot een minimum te beperken tot het gewenste resultaat is bereikt.

Ik leer ook nog steeds bij dankzij de begeleidingen en richtlijnen die ik geef en deel, voor mensen met mensen. Hoe het wel kan zonder druk of weerstand te voelen, of lichamelijke ongemakken. Hoe verandering ook ‘fun’ kan zijn!

Verandering doormaken is niet makkelijk en vraagt veel van ons lichaam en van ons denken. Om dit proces te vergemakkelijken open ik de mogelijkheid om in te tekenen op onze ArroWing professional of ArroWing Escape. Even ontsnappen, weg van alles, zodat men rustig tot zichzelf kan komen na de werksessies in mijn vakantiewoning Le Grand Bleu aan de prachtige Franse Opaalkust.

Onthaasten midden in de ongerepte natuur, op adembenemende kliffen, aan de voet van een 5 km groot duinengebied met vanuit het huisje zicht op een diepblauwe zee (Le Grand Bleu) aan het strand van Equihen Plage, ‘La Fille Sauvage’ van Boulogne-sur-Mer.

Bij open weer kan je zelfs de krijtrotsen zien van Engeland aan de overkant van het Kanaal.

Follow the Arrow! Volg de pijl!