CONTACT

Hallo, ik ben Ilse Errygers en deze villa is mijn geheime 'getaway'. Ik ben een expert in verandertrajecten. Ik help mensen hun balans te vinden in een steeds veranderende werkomgeving. Ook ik heb mijn balans nodig, en dit is de plek waar ik tot rust kom. Langzaam wakker worden en ontbijten op het terras met het geluid van de golven op de achtergrond, een verfrissende duik in de zee, lange wandelingen op het ongerepte strand, zover het oog reikt, een rustige namiddag met een boek en zonnebaden in de tuin, een lekkere maaltijd thuis of in één van de culinaire restaurants, talrijke excursies, een goede verkwikkende nachtrust.

Dit zijn de momenten die ik nodig heb en deze zijn daar allemaal binnen handbereik. Ik heb de villa zelf ingericht en het interieur en de decoratie gekozen voor mezelf. Dit is ook hoe ik de vakantiewoning ter beschikking stel voor verhuur.

Ik ken deze uitzonderlijke plek sinds 2009 en het is mijn wens dat iedereen er evenveel van kan genieten als ikzelf, zoals je zou verblijven in het huis van een vriend. Tot je deze magische plek beter kent, zal je zeker nog vragen hebben. Daarom dit contact formulier. Laat ons alvast starten met een sympathieke conversatie !