ArroWing 1-op-1 groeiproject

ArroWing Escape

Kijk met een open blik naar omstandigheden en uitdagingen en leer anders denken zodat transformatie de kans krijgt binnen de nieuwe context. Weg van de negatieve spiraal, de emotionele of fysieke ongemakken en demotivatie. Neem stappen richting vernieuwing ter bescherming van een mogelijke burn-out. Blijf de weg voorwaarts zien als individu, als team en als onderneming met een ArroWing 1-op-1 ondersteuning, training of teambuilding.

Met mijn gerichte begeleiding en het ArroWing concept ligt het in handbereik. Wat is mijn intentie? Om kennis en hands-on ervaring te delen want de behoefte binnen bedrijven om correct om te gaan met ‘change’ vergroot van dag tot dag waardoor ze ‘Human Capital’ beter naar waarde inschatten. Mijn eigen ervaring helpt al 40 jaar ‘trial and error’ tot een minimum te beperken richting het gewenste resultaat.

Ik leer ook nog steeds bij dankzij de begeleidingen en richtlijnen die ik geef en deel. Mijn mantra: Voor mensen en met mensen. Hoe het wel kan zonder druk, weerstand of lichamelijke ongemakken want dan is verandering ‘fun’.

Vergis je niet, verandering doormaken als professional of bedrijf blijft moeilijk. Het vraagt veel van ons lichaam en van ons denken. Om dit proces te vergemakkelijken open ik de mogelijkheid om in te tekenen op onze ArroWing Escape of ArroWing Professional. Even ontspannen, weg van alles zodat je rustig tot jezelf komt na de werksessies in de villa Le Grand Bleu aan de prachtige Franse Opaalkust.

Onthaasten midden in de ongerepte natuur met de adembenemende kliffen en aan de voet van een 5 km groot duinengebied. Geniet vanop het terras van het uitzicht op de diepblauwe zee (Le Grand Bleu) en wandel richting het strand van Equihen-Plage, ‘La Fille Sauvage’ van Boulogne-sur-Mer.

Bij open weer zie je zelfs de krijtrotsen van Engeland aan de overkant van het Kanaal.

Follow the Arrow! Volg de pijl!