CONTACT

Hallo, ik ben Ilse Errygers en deze villa maakt deel uit van mijn corebusiness in de ArroWing groep. Als expert in verandertrajecten help ik om balans te vinden in een steeds veranderende werkomgeving. Op deze plek kom je als professional tot rust in een unieke, luxueuze en exclusieve setting waar we op het eigen ritme werken richting vernieuwing. Een zalig ontbijt om nadien aan de slag te gaan tijdens een wandeling in de ongerepte natuur of de talrijke excursies combineren met heerlijk dineren in één van de gastronomische restaurants.

Deze momenten ervaar ik als broodnodig zowel voor mij, de leden van de ArroWing groep als voor elk team dat ik over de jaren heen ondersteunde. De specifiek uitgekozen inrichting van Le Grand Bleu, de rustgevende sfeer van ‘Le Domaine Sauvage’ en de zakelijke insteek van het ArroWing groeiproject bieden de ideale omgeving voor zowel business oriëntatie, 1-op-1 ondersteuning, training als teambuilding. Met dit unieke concept geef ik professionals de aanzet naar essentiële bedrijfsgerichte inzichten voor een geslaagd verandertraject.

Nood aan een frisse wind door je onderneming, team of carrière? Zoek je een unieke setting met de juiste ondersteuning op maat? Vul een aanvraag in of laat ons alvast starten met een eerste gesprek om de noden en wensen in kaart te brengen!